VINSMAGNING
ALLE DE BEDSTE VINE - 100% NYDELSE.

Champagneprop Vinhulen.dk afholder 100% uafhængige og 100% objektive vinsmagninger.
Vi er ikke afhængige af 1 eller 2 vinhandlere. Vi stiller med de vine, som vi finder er de bedste, uanset forhandler. Derfor kan man heller ikke købe vin af Vinhulen.dk til smagningen. Det sikrer dig de bedste vinoplevelser og ingen købsforpligtelser efter smagningen.

Hvis du er medlem af en vinklub eller har en virksomhed, der vil tilbyde de ansatte eller medlemmer en vinsmagning, vil det måske være en god ide at kigge nærmere på denne side. Det kunne også være, at du skulle afholde en polterabend. Det klarer Vinhulen.dk også.

Vi er mange, der holder af god vin. Måske er du ikke selv så stiv i vinens verden, hvis du skal forklare fakta om vin til en forsamling eller fortælle lidt om produktion, geografi o.s.v. - men det klarer Vinhulen.dk. Kanonvin Indenfor genrene italiensk vin, Bordeaux, Rhone, Champagne og portvin har vi den viden, der skal til. Vi deler gerne ud af den under smagningen, og Vinhulen.dk giver deltagerne de bedste vine i den priskategori, som du har valgt.

Med mere end 20.000 smagte vine og mere end 8.700 vine i vor online vindatabase, har vi rigeligt at vælge imellem, når vi skal finde vinene til jeres smagning, og vi har selvsagt også erfaring med at vælge de bedste vine i alle kategorier.

Uanset om du vil have en smagning af de allerbedste Barolo vine fra Piemonte, den dyreste Champagne eller måske en smagning af vine, der er særligt gode til prisen, så finder vi en smagning, der passer til dit behov.

Nedenfor kan du se en række forslag til smagninger. Alt kan arrangeres. Kun fantasien sætter grænser. Alt kan justeres alt efter dine ønsker.

Vinhulen.dk afholder også vinsmagninger til polterabend... Se længere nede på siden.

Vi kan uden problemer tilbyde dig lige det, som du ønsker...

Send en mail til Vinhulen.dk send en email, og skriv lidt om hvad du kunne tænke dig.

Nedenfor finder du en række forslag til vinsmagninger, men ønsker du andet, så finder vi sagtens ud af det...
Nederst på siden finder du en række smagninger - specielt egenet til polterabender.

Kanonvin til spotpris - fremragende til prisen

Kanonvin til spotpris

Vinsmagning 6-8 italienske vine, hvor forholdet mellem pris og kvalitet er helt særligt.
Vi fortæller om, hvordan I gør en super handel, når I køber vin.
I kan både bestille smagningen med vine i den billigere ende eller i den lidt dyrere end, men alle vinene er fremragende til prisen.
Barolo kvalitetsvine

Barolo (kvalitets vine)

Vinsmagning 6-8 Barolo vine, hvor I kommer til at smage fra standard til virkelig gode Barolo vine.
Inkl. gennemgang af vine, geografi, lokal historie, anekdoter, fremstillingsmetode m.v. Smagningen er inkl. visning af billeder fra området

Barolo luksusvine

Barolo (luksus-vine)

Vinsmagning 6-8 Barolo vine, hvor I kommer til at smage rigtigt gode til fremragende Barolo vine. Inkl. gennemgang af vine, geografi, lokal historie,
besøg i området. Vi har også mulighed for at give jer en smagning med ældre Barolo mod merpris.

Amarone della Valpolicella kvalitet

Amarone della Valpolicella (kvalitets-vine)

Vinsmagning 6-8 Amarone della Valpolicella vine, hvor vi fokuserer på Amarone della Valpolicella fra standard til kvalitets Amarone della Valpolicella.
Gennemgang af produktionsmetoder, stilarter, geografi, historie inkl. humoristiske indslag og anekdoter. Hør om forskellen på fremstillingsmetoder mellem traditionalister og modernister.

Amarone della Valpolicella luksus

Amarone della Valpolicella (luksus-vine)

Vinsmagning 6-8 Amarone della Valpolicella vine, hvor vi fokuserer på Amarone della Valpolicella fra den rigtigt gode til den bedste kvalitet.
Gennemgang af produktionsmetoder, stilarter, geografi, historie inkl. humoristiske indslag og anekdoter. Hør om forskellen på fremstillingsmetoder mellem
traditionalister og modernister.
Brunello di Montalcino

Brunello di Montalcin

Vinsmagning 6-8 Brunello di Montalcino vine, hvor vi fokuserer fra den rigtigt gode til den bedste kvalitet.
Gennemgang af produktionsmetoder, stilarter, geografi, historie inkl. humoristiske indslag og anekdoter. Hør om forskellen på fremstillingsmetoder mellem traditionalister og modernister. Hør historien fra Biondi-Santi's "opfindelse" af vintypen i slutningen af 1800-tallet og frem til i dag.
Supertoscanere luksus

Supertoscanere (luksus-vine)

Vinsmagning 6-8 SuperTuscans skal I smage ved denne smagning, hvor I får historien bag fra den spæde start i slutningen til af 1960'erne til i dag. Mød de forskellige druer og se, hvad de kan enkeltstående og sammen og lær lidt om, hvorfor området er så berømt, som det er.
Her smager vi kun eliten.
Champagne

Champagne

Vinsmagning 6-8 forskellige Champagner, hvor I præsenteres for en bred vifte af de Champagner,
der findes på det danske marked inkl. lyserød Champagne. Champagne kan kun være på maks. 3 druer, men hvorfor er de alligevel så forskellige?

Vintage port

Portvin - Vintage port

Vinsmagning 6-8 forskellige Vintage Ports fra Douro-områdets producenter.
I skal smage Vintage Port fra årgang 2003 tilbage til 1977. I får historien bag Vintage Port og fortællinger fra vore ture i området. Toppen af kransekagen fra Douro! Vi har også mulighed for at give jer en smagning med ældre vintage port mod merpris.
Tawny port

Portvin - Tawny port

Vinsmagning 6-8 forskellige Tawny Ports fra Douro-områdets producenter.
I skal smage Colheita, Tawny med alder og en række forskellige interessante vine for typen. I får historien bag portvinene og fortællinger fra vore ture i området. Toppen af kransekagen fra Douro! Vi har også mulighed for at give jer en smagning med ældre Colheita portvine mod merpris.
Portvin - de forskellige typer

Portvin - De forskellige typer

Vinsmagning 6-8 forskellige portvine hvor I præsenteres for de typer af portvin, der findes på markedet. Der er 2 kategorier - Ruby og Tawny - men indenfor disse kategorier er der et vælg af forskellige typer.
Bordeaux

Bordeaux

Vinsmagning 6-8 forskellige vine fra Bordeaux hvor I præsenteres for de klassiske vine med vægt på kvalitet og det gode køb til prisen. I får historien om Bordeaux, en gennemgang af klassifikationerne, myterne og ikke mindst en chance for at smage et bredt udvalg af disse verdensberømte vine.
Bordeaux - Cru smagning

Bordeaux - Cru smagning

Vinsmagning 6-8 forskellige vine fra Bordeaux på højt niveau. I smager alene Bordeaux vine, der er placeret i 1, 2, 3, 4 eller 5 cru og toppen af vine fra St.Emilion og Pomerol. Her er der frit spil. I vælger selv prisniveauet, mens vi fortæller om historien bag vinene, myterne, klassifikationerne. Vi giver jer også noget hints til gode køb til prisen, og hvordan I vælger rigtigt, når I køber de dyre dråber.
Rhone

Rhone

Vinsmagning 6-8 forskellige vine fra Rhone. I smager Rhone vine fra både nord og syd i området. I skal smage både Cotes du Rhone, Chateauneuf-du-Pape, men også Cote Rotie eller Hermitage. Vi slutter med en dessertvin fra området. Du vælger selv prisniveauet, mens vi fortæller om historien bag vinene, myterne, klassifiklationerne. Vi giver dig også noget hints til gode køb til prisen, og hvordan I vælger rigtigt, når I køber de dyre dråber.
SÆRLIGT TIL POLTERABEND, JUBILÆUM ELLER FØDSELSDAG.

Bordeaux Hvis du står for at skulle lave et festligt indslag til en polterabend, eller ønsker at fejre en god ven eller kollegas fødselsdag eller jubilæum, vil du måske gerne opleve en lidt mere "festlig" vinsmagning, hvor humøret er højt og der er plads til fokus på at gøre dagen ekstra festlig for din ven eller kollega. Vinhulen.dk holder vinsmagninger med særlige vine i disse anledninger. Bobler til pigerne, portvin til drengene!
Selvfølgelig er der intet til hinder for, at pigerne må få portvin og drengene Champagne - valget er frit.

Nedenfor kan du se et par af mulighederne, men du kan frit vælge og komme med alternative løsninger. Vinhulen.dk klarer det meste :-)

Send Vinhulen.dk en email, og skriv lidt om, hvad du kunne tænke dig.Champagne

Champagne - Polterabend (pigerne)

Vinsmagning 6 forskellige Champagner, hvor du præsenteres for en bred vifte af de Champagner, der findes på det danske marked inkl. lyserød Champagne. Champagne rummer mange fantastiske historier og anekdoter, og her er smagningen pakket ind i en festlig stemning til at sparke din polterabend i gang. Vi medbringer gerne glas, og I kan også prøve at åbne flaskerne med sabel!
Champagne

Bobler - Polterabend (pigerne)

Vinsmagning 6 forskellige mousserende vine, hvor du præsenteres for en bred vifte af de mousserende vine, der findes på det danske marked inkl. lyserød Champagne, Asti Spumante, Moscato d'Asti m.fl. En smagning der er særligt egnet til at sparke din polterabend i gang. Vi medbringer gerne glas, og I kan også prøve at åbne flaskerne med sabel!

Vintage port

Vintage Port - Polterabend (drengene)

Vinsmagning 6 forskellige Vintage Ports fra Douro-områdets producenter. I skal smage Vintage Port fra årgang 2003 tilbage til 1977. I får historien bag Vintage Port og fortællinger fra vore ture i området. Toppen af kransekagen fra Douro! Vi har også mulighed for at give jer en smagning med ældre vintage port mod merpris. Her er smagningen pakket ind i en festlig stemning til at sparke din polterabend i gang. Vi medbringer gerne glas!
Vintage port

Portvin - Polterabend (drengene)

Vinsmagning 6 forskellige portvine hvor du præsenteres for de typer af portvin, der findes på markedet. Der er 2 kategorier - Ruby og Tawny - men indenfor disse kategorier er der et vælg af forskellige typer. Her er smagningen pakket ind i en festlig stemning til at sparke din polterabend i gang. Vi medbringer gerne glas!


Alle smagningerne kan tilrettes dine ønsker. Måske ønsker du en løsning, hvor vinene er i højsædet og ordene om vin og fakta er lidt mindre :-) Måske ønsker du en masse information ledsaget af vinene. Du er også yderst velkommen til at arrangere, at Vinhulen.dk serverer vinene og fortæller om dem, mens gæsterne nyder en middag eller lette snacks.
Stort set alt kan lade sig gøre. Du skriver bare til og fortæller, hvad du ønsker. Så stiller vi op og giver dig og dine gæster en god aften....

Lidt fakta om vinsmagningerne:

- præsentation af vinene
- du bestemmer selv, hvor lang tid smagningen skal vare. Udgangspunktet er ca. 3 timer.
- vi udleverer smageskemaer
- I får at vide, hvor I kan købe vinene - vi hjælper gerne med bestilling, hvis det måtte ønskes.
- fakta om vinene på papir, så du kan huske, hvad du har smagt efterfølgende.
- vejledning om opbevaring af vin, servering af vin, sammensætning af mad og vin, lagring af vin m.v.

Vi vil glæde os til at give dig og dine kolleger/gæster en stor vinoplevelse!

Vinhulen.dk